top of page

Un viitor pentru Darius

Copiii sunt un miracol in viata oricui! De cate ori am auzit acest lucru... si nu l-am inteles nici macar pe jumatate....

Insa acum dupa ce a venit miracolul si in lumea mea totul a capatat un alt sens. Un copil este cea mai mare satisfactie insa totodata si cea mai mare responsabilitate pe care o are o poarta o mama pe umerii ei.

Pe 12 iunie am aflat povestea lui Darius, un miracol pentru familia lui frumoasa, un copil dulce si senin.

Darius a fost diagnostigat cu autism atipic si de 3 ani de zile evolueaza prin tratament usor usor spre o copilarie frumoasa, libera, care merita a fi traita pe deplin.

Mamica lui Camelia, o femeie zic eu neobosita. Din pacate inca nu ne-am cunoscut personal, dar comunicam desutul de des. Mereu este pusa pe treaba, mereu raspunde la orice intrebare, mereu incearca sa gaseasca solutii si mai presus de toate mereu este plina de optimism.

Se lupta in fiecare zi sa ii poata oferi lui Darius inca o luna de tratament. Traieste intre doua jaloane anuale, ziua in care intra "banii de pe formulare" si ziua cand acestia se termina.... Poate par cuvinte mari dar cred ca nu descriu nici pe jumatate realitatea suparatoare a situatiei. Tratamentul costa 4200 ron pe luna, o suma enorma pentru o familie din Romania care nu este sprijinita aproape deloc de catre stat.

In prezent exista pe Facebook grupul

Aici fie puteti lista spre vanzare un obiect/serviciu cu licitatie deschisa, fie puteti cumpara unul dintre minunatele produse disponibile.

De asemenea, cine doreste si poate sa doneze cât de puțin fără sa astepte nimic în schimb poate sa opteze pentru aceasta varianta!

data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAPABAP///wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

Toti banutii se vor depune in contul:

Poenaru Camelia Luminita,

IBAN RO93BRDE441SV05988504410 (deschis la BRD) cu mentiunea DONATIE.

Impreuna putem reusi sa-i oferim lui Darius un viitor luminos, mai fericit si plin de speranta! Putin pentru noi poate face diferenta pentru altcineva! Va multumesc tuturor pentru implicare!

Cele mai recente
Urmareste-ma!
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page